Lauantaina kuntosalilla iski kauhee ahdistus.. Juoksu sujui kyllä ihan hyvin, mutta kun aloin katsella ympärilleni, kaikilla muilla naisilla oli pitkät tummat hiukset!! Kaikilla. Ikähaarukka oli ehkä 20-50 eli se ei johtunut edes siitä että olisin ollut vanhin.. Salilla tulee muutenkin katseltua ympärilleen ja kyllähän tuo salipukeutuminen ja -käyttäytyminen on ihan toista kuin Suomessa (tosin en ole kyllä paljon saleja Suomessa kolunnut). Joillain naisilla on niiiiin vähän päällä, että välillä pitää jännittää niiden puolesta ettei mistään vaan vilahda mitään. Vaikka ei sekään täällä kai  niin ennennäkemätöntä olisi! Ja koska täällä on enemmän sääntö kuin poikkeus, että naiset ovat muokanneet vartaloa muutenkin kuin omatoimisesti salilla käyden, on monilla oikeesti.. hmmm... miten se nyt sanoisi... rehevät muodot ;) Eräs miespuolinen kaveri oli Suomesta täällä kyläilemässä, ja kommentoi salilla käytyään: "No nyt olen nähnyt täydellisen naisen prototyypin!" Näin naisnäkökulmasta katsottuna monet "muokatuista" naisista näyttävät kyllä aika karseilta - vai liekö tämä vaan kateellisen panettelua??

Ai että miltä ne miehet sitten näyttää?? Ei kummemmilta. Salilla kiinnittyy huomio lähinnä miesten toinen toistaan hienompiin (?) tatuointeihin, sillä niitä täällä harrastetaan valtavasti. Mutta muuten - kyllä suomalainen mies urheilushortseissaan ja kunnon hiki on päällä on jotain AITOA!

Salikäyttäytyminen, etenkin naisilla, on kanssa mielenkiintoista seurattavaa. Ensinnäkään ne ei näytä hikoilevan yhtään, tai ei ainakaan verrattuna meikäläiseen. Kyllä kai se osittain voi johtua jostain geeniperimästä, mutta osittain kyllä siitä, mitä salille tullaan tekemään. Monet naiset hengailee ja puhuu (lakkaamatta) personal trainereittensa kanssa eri vempaimilla. Kontaktit on aika läheisiä eli suomalaisen silmään kyse on vähän jostain muustakin kuin persoonallisesta treenauksesta. Mutta täkäläisen standardin mukaan kyse on luultavasti ihan normaalista kuntosali-kanssakäymisestä :) En ole itse kuitenkaan vielä päätynyt pesonal trainerin ohjaukseen, kun kuntosalin normaalin henkilökunnan osoittama kiinnostus harjoitteluani kohtaankin välillä hieman häiritsee..